Hof van Delft

Samen zoeken naar waar God leeft in kerk en buurt

We geven om wie je bent, dagen je uit, geven je inspiratie.

‘Samen’ is samen zoeken naar waar God leeft, de ander ontmoeten, samen werken, samen leven. Het is elkaar ontmoeten op zondag, in de eredienst, tijdens de koffie; met elkaar oplopen in gesprekskringen, tijdens open ochtenden of maaltijden. ‘Samen’ is ruimte bieden aan jongeren en luisteren naar hun eigentijdse vragen. Het is een vertrouwde plek bieden aan ouderen en leren van hun wijsheid. Samen is niet uitsluiten. Voel je thuis, wie je bent of wat je ook meedraagt!

We zoeken naar God in deze wereld

God leeft in mensen, in verhalen, in liefde. We zijn geïnspireerd door Bijbelse verhalen over God, die niet ver is, en over Jezus, die zich het lot van de zwaksten aantrekt. God laat zich op vele manieren vinden. In de Bijbel, in elkaar, in kunst en muziek. Wij bieden verschillende vormen van beleving. Eigentijds én vertrouwd. God nodigt ons ook vandaag uit hem te zoeken. Reis met ons mee, inspireer ons met jouw vragen.

We bieden jou ruimte

Ruimte om jezelf te zijn, om je handen uit de mouwen te steken, om God en jezelf te zoeken en te vinden. We nodigen je uit voor onze gesprekskringen, vieringen, muziek- en zanggroepen, of voor korte projecten. Jong, oud, man, vrouw, zoekend of orthodox: kom kennismaken, laat zien wie je bent en vind je plek.

We keren ons naar buiten

We willen werken aan een wereld naar Gods beeld. Waar armoede, ziekte en onrecht verdwenen zijn. Waar bewust leven en Fair Trade gewoon zijn. We willen er zijn voor de buurt, waar mensen samenkomen of eenzaam kunnen zijn, waar vreugde heerst en verdriet. We bieden een luisterend oor en een helpende hand. Er is veel te doen, dichtbij en veraf. Via mensen komt God dichtbij. Help je mee?

Contact:

C: Fred van Helden en Caroline der Nederlanden (predikanten)

T: 015-8875936 
E: hofkerkdelft@gmail.com 
Iwww.hofkerk-delft.nl