Nieuws

 • Doe mee met omgekeerde adventskalender!

  01-11-2023

  Ook dit jaar willen we de omgekeerde adventskalender-actie organiseren. Afgelopen jaren is dit idee uitgegroeid tot een mooi initiatief waaraan al veel mensen hebben meegedaan.

  Lees verder
 • Lichtjes voor Delft: ‘vele lichtjes, één vlam’

  01-11-2023

  Lichtjes voor Delft op de eerste zondag van november is een Delftse traditie geworden. Om 14.30 uur kunnen Delftenaren op de Markt hun overleden dierbaren gedenken door een kaarsje aan te steken en een naam of gedachte op een schilderdoek te schrijven.

  Lees verder
 • Psalmen in Bach Cantatevesper

  01-11-2023

  Het is op 12 november 299 jaar geleden dat in Leipzig voor het eerst de cantate ‘Wohl dem, der sich auf seinen Gott’ van Johann Sebastiaan Bach wordt uitgevoerd.

  Lees verder
 • HI4-viering met ZWO in Vierhovenkerk

  18-10-2023

  HI4, ZWO – Zondag 22 oktober is er een bijzondere viering in de Vierhovenkerk, samen met de ZWO-commissie. Marleen Belder vertelt ons over haar bezoek aan Tirupur (India) en het project dat de HI4-gemeenten daar samen steunen. Bovendien vieren we deze zondag het pensioen en de doorstart van Christo Lelie.

  Lees verder
 • Christo Lelie: ‘Geen afscheid, maar doorstart’

  18-10-2023

  Op 28 oktober bereikt Christo Lelie de AOW-gerechtigde leeftijd. Als organist van de Vierhovenkerk wordt zijn aanstelling echter op zijn verzoek na zijn pensionering verlengd. Op 22 oktober wordt een feestelijke viering met veel mijlpalen, die reden genoeg zijn om Christo een paar vragen te stellen.

  Lees verder
 • Dennis Verboom: ‘12½ jaar en God is er steeds bij!’

  18-10-2023

  In woonzorgcentrum Lindenhof is hij een bekend figuur: Dennis Verboom, sinds 2008 geestelijk verzorger bij zorggroep Pieter van Foreest en predikant namens de Protestantse Gemeente Delft. Op 20 september viert hij dit koperen jubileum In de Lindenhof.

  Lees verder