Nieuws

 • Christo Lelie: ‘Geen afscheid, maar doorstart’

  18-10-2023

  Op 28 oktober 2023 bereikt Christo Lelie de AOW-gerechtigde leeftijd. Als organist van de Vierhovenkerk wordt zijn aanstelling echter op zijn verzoek na zijn pensionering verlengd. Op 22 oktober wordt een feestelijke viering met veel mijlpalen, die reden genoeg zijn om Christo een paar vragen te stellen.

  Lees verder
 • Duplicaat van Dennis Verboom: ‘12½ jaar en God is er steeds bij!’

  18-10-2023

  In woonzorgcentrum Lindenhof is hij een bekend figuur: Dennis Verboom, sinds 2008 geestelijk verzorger bij zorggroep Pieter van Foreest en predikant namens de Protestantse Gemeente Delft. Op 20 september viert hij dit koperen jubileum In de Lindenhof.

  Lees verder
 • Eerste Kliederkerk is een feit

  24-02-2024

  Twee teams uit de wijkgemeenten Vierhoven en Binnenstad-Vrijenban kwamen elkaar toevallig tegen tijdens een online traning over het hoe en wat van een Kliederkerk. In januari overlegden ze over samenwerking en de rest is geschiedenis. Op zondagmiddag 3 maart organiseren beide wijkgemeenten de eerste Kliederkerk in de Betlehemkerk, over Jona in de vis.

  Lees verder
 • Diaconaal predikant Fred van Helden: ‘Verbinden, maar dan anders’

  01-02-2024

  Dominee Fred van Helden is sinds begin 2024 niet langer predikant van wijkgemeente Hof van Delft, maar als diaconaal predikant verbonden aan de Protestantse Gemeente Delft (PGD).

  Lees verder