Ruimte voor jezelf

Wijkgemeente Hof van Delft geeft om wie je bent, daagt je uit en geeft je inspiratie. Samen zoeken naar waar God leeft en waar we de ander kunnen ontmoeten. Geïnspireerd door Bijbelse verhalen over God, die niet ver is, en over Jezus, die zich het lot van de zwaksten aantrekt.

God laat zich op vele manieren vinden. In de Bijbel, in elkaar, in kunst en muziek. Wijkgemeente Hof van Delft biedt daarom verschillende vormen van beleving. Eigentijds én vertrouwd. Zoals in de viering op zondag, tijdens de koffie erna, in gesprekskringen, bij muziek- en zanggroepen en bij projecten als The Passion Delft en de Top2000-dienst. Daarnaast wil de wijkgemeente werken aan een wereld naar Gods beeld. Waar armoede, ziekte en onrecht verdwenen zijn. Waar bewust leven en ‘fair trade’ gewoon zijn. Voor de buurt is de wijkgemeente een luisterend oor en een helpende hand, daar waar mensen samenkomen of eenzaam zijn, waar vreugde heerst of verdriet.

Samen oplopen in gesprekskringen, tijdens open ochtenden of maaltijden. Samen ruimte geven aan jongeren en luisteren naar hun eigentijdse vragen. Samen een vertrouwde plek bieden aan ouderen en leren van hun wijsheid. Wijkgemeente Hof van Delft biedt ruimte om jezelf te zijn, om je handen uit de mouwen te steken, om God en jezelf te zoeken en te vinden. Voel je thuis, wie je bent of wat je ook meedraagt!

Contact:
ds. Caroline der Nederlanden 
T:   015-8875936
E:  scribahofkerk@gmail.com
I:   www.hofkerk-delft.nl of www.hi4delft.nl/