Binnenstad-Vrijenban

In hartje Delft: Gastvrij - Actief - Betrokken

Wij zijn een gastvrije, actieve en betrokken gemeente van Jezus Christus, midden in de stad Delft. De Bijbel is voor ons het vertrekpunt van ons doen en laten. We zien de gemeente als plaats om te luisteren naar God, te zoeken, te leren en elkaar te dienen.

Diensten

Op zondagen komen wij bij elkaar, afwisselend in de Oude Kerk, de Nieuwe Kerk of de Bethlehemkerk. Er is altijd kindernevendienst voor de jeugd en crèche voor de allerkleinsten. De avonddienst houden we afwisselend in de Bethlehemkerk en de Bieslandhof. In de diensten gebruiken we een liturgie die binnen de protestantse traditie past, maar ook meer evangelische kenmerken heeft. Daarom voelen velen, jong en oud, vanuit verschillende kerkelijke achtergronden, zich bij ons thuis. Centraal staat de boodschap dat Jezus Christus door Zijn sterven en opstanding de mens met God heeft verzoend.

Doordeweeks

Er zijn verschillende gespreks- en Bijbelkringen, een kring geleid door de predikant en kleinere groepen bij mensen thuis. Er zijn clubs, koren, een gemeenteweekend, bazaar, enzovoorts. Gemeenschap van Christus zijn, betekent ook dat we concreet naar elkaar omzien. Eerst meer weten over het christelijk geloof? Dan kunt u een Alpha-cursus volgen. In huiselijke sfeer hoort u over onderwerpen als ‘Wie zijn God en Jezus?’, ‘Hoe kan ik geloven?’ en ‘Wat is de kerk?’.

Jongeren

In onze gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen en jongeren. Van kindernevendiensten en catechisatie tot Rock Solid en Solid Friends jeugdclubs.

Tot ziens?

Graag ontmoeten we u of jou! Kom vrijblijvend eens binnenwandelen om mee te luisteren, te vieren, te zingen en te delen. Kijk wel even op de website voor de juiste locatie. Van harte welkom! Vragen? Neem gerust contact op met onze predikant.

Contact:

C: ds. Arnold Vroomans