Kinderen opvoeden (in geloof)

2021-10-08

Wat ben je eigenlijk als opvoeder? Richtingwijzer of gids? Wanneer is een kind ‘geslaagd’? En welke actuele visies zijn er over opvoeden? Voor de meeste ouders/verzorgers zijn dit vragen van formaat. Voor ouders/verzorgers die hun kinderen christelijk willen opvoeden komen er nog vragen bij als ‘wat zegt de Bijbel?’ en ‘Blijven we in onze christelijke bubbel of juist niet?’ De Protestantse Gemeente Delft organiseert hier een gespreksavond over. Schoolleider in Delft Patrick Vogelaar denkt in een inspirerend, interactief programma mee, ook over de vraag hoe scholen en ouders samen kunnen optrekken. Geïnteresseerd? Welkom! Dinsdag 12 oktober om 20.00 uur in de Bethlehemkerk (Floresstraat 2). Toegang gratis, maar voor de organisatie is het handig als je je even opgeeft bij Erna Kluivingh (E: erna@kluivingh.nl) of Maaike Bal (E: bal@plompweb.nl).