Collectes

In de zondagse vieringen van de Protestantse Gemeente Delft zijn er standaard twee collectes (over het algemeen voor diaconie, en pastoraat en eredienst). Soms is er ook een deurcollecte voor specifieke fondsen. Het collecterooster voor het lopende jaar vindt u hier.

Uw gaven geven
De gaven voor de collectes kunt u op verschillende manieren geven. Bijvoorbeeld door tijdens de viering contant geld of collectebonnen in collectezak of mandje achter te laten, of door een van de collecte-apps te gebruiken, die in de viering worden genoemd. 
Maakt u de viering online mee of bent u anderszins niet fysiek aanwezig dan kunt u via onze ‘webshop’ een gift geven of rechtstreeks geld overmaken naar een van de bankrekeningen van de Protestantse Gemeente Delft, onder vermelding van dd-mm-jj. De verschillende bankrekeningen vindt u hier

Ga naar de webshop voor het geven van uw gift.

 

Collectebonnen
Wanneer u geen contant geld heeft, zijn collectebonnen een praktische oplossing. Ze zijn er in verschillende waarden, variërend van € 0,50 tot € 2,50 per bon/gift. In vellen van 20 stuks zijn ze verkrijgbaar bij de winkel van de Oude Kerk (Heilige Geestkerkhof) of via de webshop. Na betaling krijgt u de bonnen thuisbezorgd of kunt u ze ophalen bij het Kerkelijk Bureau (linkje naar contactpagina). Met het betalingsbewijs kunt u deze giften bovendien meenemen als aftrekpost bij uw belastingaangifte.

Ga naar de webshop voor aanschaf van de collectebonnen.