Dienen

Inloopspreekuur
Wie een pastoraal gesprek wil, kan terecht bij het inloopspreekuur op vrijdag van 12.00–13.30 uur in de kapel van de Oude Kerk (toeristeningang). Stadspredikant René Strengholt biedt dan graag een luisterend oor. Als u even moet wachten omdat er al een gesprek gaande is, kunt u rustig een kop koffie of thee nemen.

Open Maaltijden
In verschillende wijken van Delft kan men terecht voor een open maaltijd, een gastvrije en informele manier om elkaar te ontmoeten. Soms in een wijkkerkgebouw, ook in diaconaal inloopcentrum De Jessehof.

In het dicht tegen het centrum aangelegen buurthuis De Wending (Raamstraat) bent u elke woensdag van 17.45-19.30 uur welkom om tegen een kleine vergoeding te genieten van een luxe driegangen diner. 
Eenmaal per maand is er een Open Avondmaaltijd in de Bethlehemkerk (Floresstraat), voorafgaand aan de avonddienst. Inloop vanaf 17.00 uur, rond 17.30 aan tafel enna 18.30 uur sluiten we af met een lied. Opgeven is niet nodig, want iedereen neemt iets te eten of te drinken mee. En als dat niet lukt, is het ook goed, want het eten wordt gedeeld. De data zijn te vinden op www.binnenstad-vrijenban.nl/agenda