ICF Delft wordt bijzondere wijkgemeente

07-04-2024

De International Reformed Evangelical Fellowship Delft begon in 2001 als een commissie van de (toen nog) Centrale Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Delft om te voorzien in Evangeliebediening voor internationals.

In 2012 werden de eerste ouderlingen bevestigd en in 2013 de eerste predikant – ds. Niek Tramper. In 2016 besloot IREF verder te gaan onder de naam International Christian Fellowship (ICF) Delft. Op dit moment functioneert ICF Delft helemaal als een plaatselijke gemeente door en voor internationals in Delft en omstreken. De gemeente heeft haar eigen kerkenraad en plaatselijke regeling. Het is daarom tijd om afscheid te nemen van de titel commissie en verder te gaan als wijkgemeente van bijzondere aard, onderdeel van de Protestantse Gemeente Delft en nauw verbonden met Bijbelgetrouwe (internationale en Nederlandssprekende) gemeenten in Delft.

Op zondag 14 april willen we God hiervoor dank brengen, tijdens een reguliere kerkdienst van ICF Delft. U bent hierbij van harte welkom. We zouden het waarderen om u/jou na de dienst te ontmoeten en wat met elkaar te drinken en te eten.