Zandtovenaar vertelt kerstverhaal

Lichtjesavond 11 december

Lichtjesavond op dinsdag 11 december is misschien wel het grootste evenement van Delft. Heel de binnenstad is op de been. De Protestantse Gemeente Delft grijpt deze sfeervolle gelegenheid aan om mensen (meer) bewust te maken van de inhoud van het kerstfeest: de geboorte van Jezus en de betekenis daarvan voor de wereld. In de beide ‘stadskerken’ (Oude Kerk en Nieuwe Kerk) wordt hiervoor die avond een heel programma opgetuigd met als thema ‘Let there be light!’. Naast kooroptredens en een ‘kraampjesmarkt’ in de Oude Kerk is er in de Nieuwe Kerk het optreden van de Zandtovenaar Gert van de Vijver, die met zand het kerstverhaal zal vertellen. Het aantal bezoekers tijdens zijn optredens is beperkt. Dus wees er op tijd bij! Het gehele programma van de avond in de Oude en Nieuwe Kerk staat hieronder.

Programma Lichtjesavond in de Nieuwe Kerk
Charis Music met De Zandtovenaar, Gert van de Vijver
19.30 - 20.00 uur, 20.30 - 21.00 uur en 21.30 - 22.00 uur
De deur gaat kwartier van tevoren open, tijdens het programma gaat de deur dicht