Nog even sfeer proeven bij kerstinloop

Alleen met kerst. Niet veel mensen zijn dat vrijwillig. Op veel plekken in de stad organiseert de Protestantse Gemeente Delft daarom juist rondom deze feestdagen een moment van ontmoeting of gezellig samen eten. Eén zo’n ‘vrijblijvend’ moment is op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, in de Vierhovenkerk (Obrechtstraat). Daar is van 16.00 uur tot 19.00 uur een kerstinloop, waarbij iedereen van harte welkom is. Het gebouw is sfeervol ingericht en in de verschillende zalen is er spel en vermaak, zoals een kinderbingo. Gezellig samen zijn en (kinder)activiteiten worden afgewisseld met samenzang, een kerstverhaal en kerstgedichten. Van 18.00 tot 19.00 uur is er een gezamenlijke maaltijd en rond 19.00 uur wordt er afgesloten met – voor wie wil – het zingen van het ‘Ere zij God’. Wees welkom!