Kinderen hebben hoofdrol bij kerst…

Komende kerstdagen hebben kinderen op veel verschillende plekken binnen de Protestantse Gemeente Delft een schitterende hoofdrol. Dat begint al met een speciale kinderkerstnachtdienst op maandag 24 december om 19.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de Markt. Veel kinderen (vanaf ongeveer 4 jaar) komen verkleed als herder of engel en zijn zo ineens onderdeel van het kerstverhaal. De morgen daarop, op Eerste Kerstdag, voeren kinderen tussen de 4-12 jaar een eigentijds kerstverhaal op in de Kerk aan het Noordeinde (11.15 uur, Noordeinde 4). Eerder die ochtend ‘knettert’ het in de Hofkerk (Cort van der Lindestraat, 10.00 uur) als kinderen de kerstmusical Bureau Knetter opvoeren en reclame moeten maken voor vrede. Op Tweede Kerstdag gaat het ‘kinderfeestje’ gewoon verder in de Marcuskerk (Menno ter Braaklaan 2), waar kinderen vanaf 09.30 uur lekker mogen komen knutselen en om 10.00 uur een kerkdienst hebben met veel kerstliedjes (oppas voor de allerkleinsten is aanwezig). Dat worden móóie kerstdagen! Leuk en fijn als jij/u komt! Alle tijden en plaatsen staan ook onder ‘kerkdiensten’.