Kerst draait om het Kind… de kinderen!

2019-12-23

De geboorte van een veel-betekenend Kind vier je graag met zoveel mogelijk kinderen. Op verschillende tijden en plaatsen binnen de Protestantse Gemeente Delft zijn er vieringen waarbij niet alleen hét Kind, maar ook alle andere kinderen centraal staan. Dat begint al met de kinderkerstnachtdienst op dinsdag 24 december om 19.00 uur in de Nieuwe Kerk. Kom vooral verkleed als engel of herder en ervaar zo ‘live’ het kerstverhaal! Op Eerste Kerstdag is er om 10.00 uur in de Hofkerk (Cort van der Lindenstraat) een kinderkerstmusical ‘Operatie Kerstpost’ over de luie postbezorgers Krom en Bol die de kerstuitnodigingen voor de koning niet willen bezorgen…. Even later om 11.15 uur is er in de Lutherse Kerk een kinderkerstspel over een nukkig (konings)kind dat eindelijk wel eens een écht kerstverhaal wil horen. Ook op Tweede Kerstdag is er een vrolijk kinderkerstfeest met knutselen, liedjes én het kerstverhaal met als thema ‘Beloofd is beloofd’. Vanaf 9.30 uur in de Marcuskerk (Menno ter Braaklaan). Zo maken we er met elkaar mooie dagen van!