Escaperoom: ‘Kom op kraambezoek!’

Samen met woon- en leefgemeenschap Taste! (betrokken bij de Protestantse Gemeente Delft) is er een heel kerstprogramma in Voorhof. Eén van de hoogtepunten daarin is ongetwijfeld de speciale escaperoom, dit jaar voor de tweede keer (Roland Holstlaan 751). Thema van deze escaperoom is ‘kom op kraambezoek’: er is een kindje geboren en je gaat op bezoek; de kamer is versierd en de beschuitjes staan klaar, maar hoe kom je de kamer weer uit? De uitdaging is om met elkaar de puzzels en hints op te lossen en binnen 60 minuten te ontsnappen. Een absoluut uitdagende manier om met vrienden of familie het kerstverhaal op een andere manier te beleven. Ook leuk voor kinderen. De escaperoom is er nog tot zaterdag 22 december. Kijk voor meer informatie, tijden en kosten op www.kerstinvoorhof.nl of stuur een e-mail naar escaperoom.kraambezoek@gmail.com.