Dansen, springen, spelen

2019-06-12

Musical "Jona" uitnodiging voor kinderen uit de basisscholen om mee te doen

De Protestantse Gemeente Delft bereidt een flitsende musical voor! De artiesten zijn leerlingen van de basisschool. Onder deskundige begeleiding van theatergroep De Vliegende Speeldoos (met échte acteurs, zangers en dansers) wordt op zaterdag 14 september in één dag de musical Jona ingestudeerd en ’s avonds opgevoerd voor publiek. ‘Jona’ gaat over een profeet die een opdracht krijgt van God, maar niet wil en er hard voor wegrent. Spectaculair. Spannend. Leuk en een hele gave ervaring. Zit jij op de basisschool en wil je meedoen? Er is in deze musical plaats voor 160 kinderen! Dus stuur gauw een emailtje naar lorenzavandersluijs@gmail.com met je naam, geboortedatum, naam en groep van je, emailadres en telefoonnummer van je ouder/verzorger. Dan krijg je snel meer informatie.