40 jaren zoeken naar sporen van God

In januari 1979 besloten drie kerken – Rooms-katholiek, gereformeerd en hervormd – gezamenlijke zondagse vieringen te houden voor TU-studenten en andere belangstellenden. Eén gemeenschap, één viering, één boodschap om het pastorale werk onder studenten te ondersteunen. Nu, veertig jaar later wordt er nog steeds gezocht naar sporen van God, in zowel wetenschap als religie. De gemeenschap en de vieringen bestaan nu onder de naam Kerk aan het Noordeinde (naar de plek van samenkomst, de Lutherse Kerk aan het Noordeinde) en vormen óók een onderdeel van de Protestantse Gemeente Delft. Tijd dus, voor een jubileumviering: op zondag 20 januari om 10.45 uur in het Prinsenkwartier. Naast sprekers (onder wie de burgemeester) is er zang, dialoog, momenten voor ontmoetingen en het ophalen van herinneringen bij koffie/thee en een klein buffet. Welkom!