Kerkdiensten

Hier vindt u een overzicht van de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Delft.

Vanaf 25 februari hoeven we geen anderhalve meter afstand meer te houden en mogen de mondkapjes thuisblijven. Dat betekent dat in de diensten vanaf zondag 27 februari er weer ruimte is om iedereen in de kerk te begroeten. U kunt alle diensten ook nog steeds online mee vieren. Vaak mét beeld, bijvoorbeeld via YouTube of Facebook. In het overzicht hieronder staan per wijkgemeente de mogelijkheden.

Bovendien zijn alle kerkdiensten te beluisteren via www.kerkomroep.nl. Kies daarbij Delft en vervolgens het kerkgebouw van waaruit u de dienst wilt volgen. Lukt het niet in één keer? De diensten staan langere tijd online, probeer het dan eventueel later nog eens.

Heeft een gemeentelid geen computer, maar wil hij/zij wel graag de diensten beluisteren? Dan kan er een ontvanger in bruikleen aangevraagd worden bij het Kerkelijk Bureau.

Onderaan deze pagina verschijnt momenteel een bekende foutmelding die gerust genegeerd mag worden, onze excuses hiervoor.

Er is een fout opgetreden

Er is een fout opgetreden

Tijdens het laden van deze pagina is er iets misgegaan. Wij zijn op de hoogte gebracht van de fout en proberen deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Error 500