Kerkdiensten

Hier vindt u een overzicht van de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Delft. Steeds meer diensten zijn door steeds meer mensen te bezoeken. Maar er worden verschillende ‘spelregels’ gehanteerd, bijvoorbeeld u vooraf aanmelden, of uw naam opgeven bij binnenkomst. Deze ‘spelregels’ vindt u meestal op de website van de betreffende wijkgemeente.

Lees HIER meer over kerkzijn in tijden van corona.

Wilt u een kerkdienst liever (nog) niet fysiek bezoeken? Dan kunt u alle diensten ook online mee vieren. Vaak mét beeld, bijvoorbeeld via YouTube of Facebook. In het overzicht hieronder staan per wijkgemeente de mogelijkheden.

Bovendien zijn alle kerkdiensten te beluisteren via www.kerkomroep.nl. Kies daarbij Delft en vervolgens het kerkgebouw van waaruit u de dienst wilt volgen. Lukt het niet in één keer? De diensten staan langere tijd online, probeer het dan eventueel later nog eens.

Heeft een gemeentelid geen computer, maar wil hij/zij wel graag de diensten beluisteren? Dan kan er een ontvanger in bruikleen aangevraagd worden bij het Kerkelijk Bureau.