Kerkdiensten

Hier vindt u een overzicht van de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Delft. Er worden in deze tijd verschillende ‘spelregels’ gehanteerd, bijvoorbeeld u vooraf aanmelden, of uw naam opgeven bij binnenkomst. Deze ‘spelregels’ vindt u meestal op de website van de betreffende wijkgemeente.

Op dit moment kunnen de kerkdiensten wel bijgewoond worden, maar nog wel met beperkingen. U kunt alle diensten ook online mee vieren. Vaak mét beeld, bijvoorbeeld via YouTube of Facebook. In het overzicht hieronder staan per wijkgemeente de mogelijkheden.

Bovendien zijn alle kerkdiensten te beluisteren via www.kerkomroep.nl. Kies daarbij Delft en vervolgens het kerkgebouw van waaruit u de dienst wilt volgen. Lukt het niet in één keer? De diensten staan langere tijd online, probeer het dan eventueel later nog eens.

Heeft een gemeentelid geen computer, maar wil hij/zij wel graag de diensten beluisteren? Dan kan er een ontvanger in bruikleen aangevraagd worden bij het Kerkelijk Bureau.

Onderaan deze pagina verschijnt momenteel een bekende foutmelding die gerust genegeerd mag worden, onze excuses hiervoor.

Er is een fout opgetreden

Er is een fout opgetreden

Tijdens het laden van deze pagina is er iets misgegaan. Wij zijn op de hoogte gebracht van de fout en proberen deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Error 500