Kerkdiensten

Hier vindt u de kerkdiensten voor de komende weken. In verband met de besmettelijkheid van het coronavirus zijn de kerkdiensten beperkt te bezoeken. Elke wijkgemeente heef hiervoor regels ingesteld die op de website van de betreffende wijk te vinden zijn. Veel diensten zijn nog steeds online te volgen.

Lees HIER meer. 

U kunt de kerkdiensten beluisteren zoals hieronder is aangegeven. 

Er is vanwege de huidige corona-situatie een enorme toename van luisteraars. Het blijkt dat de computers van kerkomroep.nl dit soms niet aan kunnen. De opnames komen wel op de servers. Probeer het daarom later op de dag of op een ander tijdstip nogmaals.

De kerkdiensten vanuit de Nieuwe Kerk, Oude Kerk, Bethlehemkerk, Hofkerk, Marcuskerk, Vierhovenkerk, Wipmolen en Bieslandhof kunnen worden beluisterd zowel tijdens de dienst als ook daarna op www.kerkomroep.nl . Kies Delft en daarna het gewenste gebouw of kies hierboven het gewenste gebouw.

Als u geen computer heeft, kunt u een ontvanger in bruikleen aanvragen via het kerkelijk bureau. Storingen aan die ontvangers kunnen gemeld worden via tel. 015-2570298.